My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Thursday, December 03, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY


Contest,contest n contest lagiii...
ku teruja bile terbaca tajuk contest yg dianjurkan oleh ibu rifqizuhairi  ni.
and telah mendorongku utk join ini contest...sbb darwisya pon banyak koleksi gambo SERIUS....heheh
darwisya anak yg mesra alam sebenarnye..pantang di agah, pasti die gelak n tersenyum ceria tp ntah kenapa,tiapkali nak snap gambo jerk, mesti die jadi serius..die mcm pelik gak nye bile tgok camera n lampu camera tu..so, mmg susah la nak snap gambo gelak n ceria die..last2x banyak yg masam n serius jerk..so..mmg sesuai sgtla nak join ini contest..sementelah darwisya lahir pon thn 2009..yelaa...kata serius baby 2009!!!hehhe
ibu rifqizuhairi anjurkan contest ni sempena besday nye yg ke 29 thn..wah..kite muda setahun dr ibu rifqi ni..heheh

syarat2nye mudah jerk:
Be my follower and add my blog kat korangnye list....~DONE


Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…~DONE

Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..~DONE

Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...~ANK SY 4months

Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...~DONE

Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...~DONE

Make sure ur entry link back to mine..~DONE

Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009~NOTED

Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..~DONE

itu jer...senang je..



HADIAH??



Suprise la...klu bgtau x syok la...

Sudi2 la join k....
ini adalah beberapa gambo anak sy yg hendak dipertaruhkan..
nama:nur darwisya damia bt roslan
tarikh lahir: 6/8/09
umur:3 months 3 weeks n 6 days.



pic ni diambil bln lepas mase nk gi kenduri kawin abg ipar adik sy...serius tp maintain cun ler ibarat kata...hehe


eceh...mmg nmpak serius n cam muka budak bagus jerk ank mama ni..hehe


ini dlm dakapan abah..nmpak cam tgh berfikir sesuatu je die...agaknye tgh pk masalah negara kot..hehe


dlm dakapan nenek plak...seolah2 sdg bkata.."ape tgok2x...ade utang ker? byr ar!"..hehehe


so,jom pakat reramai memeriahkan contest iburifqi zuhairi ni!
utk ibu rifqi...happy besday yeah!!







 
myspace glitter graphics
Glitter Graphics




Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

Rifqi Zuhairi said...

Salam..
Gud Luck n tenkiu k...

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin