My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Monday, November 30, 2009

PINKY LADY CONTEST

myspace glitter graphics

Glitter Graphics                                             ini entry sticky mode 


NAK JOIN GIVEAWAY CONTEST DR CIARE PLAK..

Gambo yg nak dipertaruhkan adalah spt di bawah:



gambo ni di ambil masa majlis kahwin cousinku pd bulan 8 thn lepas. Ku mmg sejak student lagi amat minat sgt dgn warna pink ni.sampailah ke beso ni pon masih minat ngan warna pink dan yg jadi mangsanye adalah my little princess...semua baju die majority warna pink yg sy belikan utknyer..antaranye yg ni..

hehheheh...kenapa sy suke pink sbb pink melambangkan ciri kewanitaan n look very femini bg sesape yg memakainye dan sesape pon yg pakai pink mesti nampak cantik n menawan mcm puan penganjur ni..comel jer die berbaju pink kan?hhehhe
anyway sesape yg berminat dgn contest ni leh la ke blog puan penganjur kiter..di
tarikh tutup pd 30 november ni...cepat jgn terlambat!
okey puan penganjur,semua syarat dah dipenuhi yeah...tq..salam pinky n aidiladha dr sy n my lil princess!



Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

ciare (^_^)v said...

hye there. nice photo :) tq sbb join contest. selamat bkenalan ek ;)

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin