My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Friday, December 25, 2009

MedaiStore LUCKY DRAW

INI ENTRY MELEKAT..SILA SCROLL KE BAWAH UTK NEW ENTRY YERK..TQ
eh,kenapa dgn mama darwisya ni? makin lama dah makin meroyan n naik tocang lak join contest sana sini...heheh..lately  ni banyak plak bloggers adakan contest...so, mana tau dlm banyak2x contest yg kusertai ni,melakat satu..insyaAllah...hehhe..
kali ni nak join MedaiStore LUCKY DRAW
lucky draw ni mudah jerk syarat nye...tp kena pandai guna sticky mode..
syarat2nye ialah:


1. kena beli CD dulu? takde la...sape2 je boleh join ya.. kena jadi FOLLOWER MedaiStore dulu.~DONE


2. pastu buat satu ENTRY promote Lucky Draw ni dan pastikan ia STICKY MODE sampai 25 Disember 2009~DONE

3. letak BANNER di side bar ~DONE

4. senaraikan MedaiStore dalam BLOGLIST anda ye.~DONE

4. dan jangan lupa LINK balik ke MedaiStore.~DONE

5. tinggalkan jejak/komen supaya saya boleh menjejaki anda.~DONE

HADIAHNYA?

jeng jeng jeng..

yang pastinya 3 pemenang bertuah akan mendapat:

1 CD BAMBOO BABYTODD

1 CD COOLABABY

1 WETBAG

dan hadiah2 misteri...
jom ramai2..mana la tahu bertuah..

yang akan mencabut cabutan bertuah adalah Muslim dan Mikhail (anak2 bertuahku itu)



tarikh tutup adalah pada 25 Disember 2009

 




Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

nikhazifah said...

salam..tq sbb join.. have a nice day.

Mama Darwisya said...

okey kak..thanx sudi terima penyertaan sy...esok last day kan..heeehhe..

puan punyer said...

fiza mu menang... g tgk medai store

tahniah

happy breastfeeding n cd-ing

Mama Darwisya said...

alhamdulillah..thanx puan punyer sbb bgtau...dah email dah butiran..hehe

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin