My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Saturday, November 28, 2009

Customized Felt Tshirt Giveaway...

Sempena pelancaran produk terbaru pihak penganjur (iaitu Customized Felt Tshirt , give away lucky draw diadakan ...dimana ade 4 lucky draw yg akan memenangi design t-shirt yg kite inginkan...mean,kepada sesape pemenang betuah tu  leh ckp je design ape yg kite nak,then pihak penganjur akan buatkan utk kite. 
cth cam design t-shirt di bwh ni:

 
ku suke yg ni...klu menang, nak pilih yg mcm ni BOLEH TAK?
ataupon saya nak design perkataan nama anak sy sendiri iaitu"NUR DARWISYA DAMIA"


 so, kepada sesape yg berminat, boleh jengah ke blog Hani-love-sewing
Syarat-syarat untuk memasuki dan memenangi giveaway ini adalah (senang aje..):
1. Buat satu entry khas di blog anda untuk Customized Felt Tshirt Giveaway. Nyatakan juga design/perkataan yang anda ingin lihat diatas tshirt anda. ~DONE
2. Tinggalkan komen anda bersama link entry yang telah anda buat berserta email diruangan komen~DONE
3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Disember 2009 jam 12.30tengah hari.
THANK YOU PUAN PENGANJUR!



Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

Hani said...

heheh saya pon fully BF MOM... bestkan kalau pakai tshirt ada logo bf tu ahaksss

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin