My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Friday, November 06, 2009

USIA DARWISYA GENAP 3 BULAN HARI INI



 Hari ini tanggal 6/11/09 adalah genap usia darwisya anakku yg ke 3 bulan.... alhamdulillah mama masih berpeluang lagi bsama dgn ank mama dan mama harap mama akn terus bersama darwisya hingga akhir hayat mama...hanya Ajal saja yg boleh memisahkan kite syg! happy 3 months old syg! moga anak mama menjadi anak yg solehah dan berguna di masa hadapan...
alhamdulillah darwisya dah sihat semula selepas kena serang flu n cough tempoh hari...berkat fresh breastmilk yg mama beri khas utk ank mama setiap hari.....dan juga ubat yg di prescribe oleh doctor, anak mam dah kembali sihat spt sediakala....alhamdulillah...hrp lepas ni ank mama tidak mudah kena penyakit..insyaAllah..
dan pada tarikh ini juga genap 3bulan mama berjaya memberi fully breastfeed buat ank mama dgn jayanye...target jgka pndek mam adalah 3 more months to go...insyaAllah...semoga Allah sama2x menyokong dan membantu mama memberi yg terbaik buat darwisya kesayangan mama n abah...

PERKEMBANGAN DARWISYA SETAKAT NI:
-Makin ligat gelak dan sengih n senyum bila org agah die especially bile paksu azhar die agah die. kemain suke lagi die dgn paksu die sorang tuh...
inilah paksu kesayangan darwisya

-Dah boleh mengiring sikit tp blum boleh meniarap sepenuhnye
-Kuat membebel n menjerit lantang. Tah hape dickpnye pon kitorg tak fhm. Nak2x bile ade org kat sebelah die
-Skang ni anak dara ni langsung dah takleh biarkan die main  sorg2 kat atas tilam kecuali bile mood die baik, bile mood tak baik, die suke sgt kite kendong die ke hulu ke hilir barulah die diam...biase anak mama ni ek..! Manja!

- Dah makin kuat nyusu. Klu dulu 2.5 oz satu feed, tp kali ni dah naik 3.5 oz...patotla bambam..
-Berat latest die hari tu check up ialah 5.9kg...huhuhu
-Dah boleh focus benda yg berjalan di depan matanye, die akan toleh benda tu smpai lah die dah xleh tgok lagi....ahhahah...lintang pukang ayat milestones ku ttg perkembangan darwisya ni...
-Soka tgok tv anak dara ni.Pastu nnti die gelak sendiri. Cam paham jek..

 Nur Darwisya Damia from 2 months ++ to 3 Months old

 

Sleeping Beauty


Darwisya bam bam




 

 
Darwisya in Gown..




Darwisya dgn mama

 
Darwisya dgn abah (abaikan jela keseksian si abah darwisya tu yerk..die mmg soka bugel!

Happy 3 months old sayang!








Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

Miela77 said...

Salam..Cloth Diapers for preorder..grab it now..only from RM27/pcs

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin