My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Monday, October 19, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel


Buat julung2 kalinya, SMILEYKIDZ ingin menganjurkan

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.
Wah...nampaknye mama darwisya nih udah semakin meroyan utk menjoinkan diri utk mengontest..walaupon xpernah menang tp ku xnak berputus asa...mana tau dlm byk2x contest ade satu yg sangkut.
Dan kali ni ku mengontestkan diri utk contest yg dianjurkan oleh SMILEYKIDZ  plak. Sedang jalan2x bloging td, ku terjumpa ttg contest nih. Bile tgok tarikh tutupnye, dlm ati masih bkata, ade mase lagi ni nak mengontest! So, ku belek2x photo2x darwisya. Cari kalau2x ade gambo darwisya yg memenuhi syarat puan penganjur. Walaupon rasenye xdelah hebat sgt pic2x senyuman ceria darwisya ni tp ku tetap nak cuba nasib, bolehkan tuan penganjur?
Hadiah yg ditawarkan pon agak hebat dan menarik...Alangkah bestnye klu menang kan. Dpt plak memposingkan diriku dan darwisya utk dijadikan kenangan. Sebenarnya dah lama ku pasang angan utk buat photo outdoor bersama family ku tp Bukan senang nak buat photo outdoor sendiri. Makan beratus ringgit gak mahalnyer...nak buat sendiri pon kena kumpol duit dulu barulah mampu gaknyer..
So, mana tau dgn join contest ni , ade rezeki darwisya, maka dptlah realisasikan semua tuh nanti.insyaAllah.

So, kalau ade sesape yg diluar sana berminat nak join dan ade koleksi2x anak yg manis2x senyuman nye tuh, jomlah sertai contest hebat nih...Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm. syarat2x yg perlu dipatuhi ialah :
  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda ~Done
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini ~Done
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda~done
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. ~done
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.~done
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .~done
  • AMARAN: no link back will be disqualified
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini. ~done
  • Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah: ~read
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun. ~anak sy baru 2bulan
  • Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
  • Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
  • Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
  • Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
  • SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
  • SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
  • Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
****************************************
Contoh gambar senyuman ceria si comel adalah seperti banner contest ni.
Ceria kan senyuman tu?

Hadiah yang ditawarkan adalah:
Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50





Dan di bwh ini pula adalah gambo anak dara saya sbg memenuhi syarat2x penganjur. Ade beberapa yg sy selitkan kat sini. Pilihlah yg mana berkenan yer.
NAMA ANAK: NUR DARWISYA DAMIA BT ROSLAN
UMUR: 2 MONTHS 1 WEEK & 6 DAYS OLD








 






 
ok...hope puan penganjur tak kesah ye saya letak byk2x gambonyer..hehehe. lagipon ini jerk koleksi wajah2x senyuman darwisya yg sy ade. yelaaa..die baru 2 bulan lebih..bukan senang nak tgok die senyum...




Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin