My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Monday, October 19, 2009

:..CUTE BABY WITH CD CONTEST..:

:..CUTE BABY WITH CD CONTEST..:


Wah, bisnes mama Qis penjual CD ni makin maju nampaknye. sampai berpeluang menganjurkan beberapa contest.Alhamdulillah rezki darwishes kan. :) utk pengetahuan semua, ku pernah beli cd babyland dr mama Qis nih . Ku beli pakej 3 CD babyland berharga RM85 include postpaid..kire murah kan? Mmg puas ati sgt dgn harga yg ditawarkan oleh mama qis mase tuh..tu yg ku trus rembat cd dr nyer...
Kali ni mama qis ade kan satu lg contest. Contest yg dulu mama qis buat, ku xdpt nak join , so kali ni ku xnak lepaskan peluang utk join sbb ku nak ngompol cd banyak2x...skang kat umah baru je ade 5 keping cd, hajat di ati nak cukupkan 15 cd atleast. Tp kali ni nak dpt free plak ..insyaAllah.
ok...sape yg berminat, jomla join contest qis nih...tarikh ttup penyertaan adalah pd 14 November 2009. Hadiahnya qis xbgtau dulu . die suh masuk contest ni utk dptkan hadiah menarik.huh hadiah misteri nih...agaknye hadiah cd kot..
syarat2nye ialah :
1)Buat entry khas.boleh letak gambo sesape jer(ank buah ke, anak sendiri ke, cucu ke ,janji jgn anak kucing) ~done
2)sila copy banner diatas dan letakkan di side bar serta link kan ke blog ini.kat entry anda pon ade banner yer.~done
3)masukkan stylobubble dalam blog list anda ~done
4)menjadi follower kami ~done
5)hanya 1 gambar utk 1 baby (klu 2 baby...boleh letak sorang 1 gambar) ~done
6)mesti ade link ke www.stylobubble.blogspot.com   ~done

7)sila tinggalkan link utk entry anda itu yerk(kat bahagian komen) ~done




inilah anak comei sy memakai cd dr babyland warna merah. Kebetulan plak gambo CD nih adalah CD yg kubeli dr Qis.

So, sesape berminat, jom ramai2x join contest dr mama twins nih..jengah ke sini ---->http://stylobubble.blogspot.com/2009/10/cute-baby-with-cd-contest.html
GOOD LUCK UTK DIRIKU DAN SEMUA!




Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

cintaKusayangMu said...

ok..ok...qis dh cek..good luck k mama darwisya....

Mama Darwisya said...

thanx qis...kemsalam ngan si twins darwishes yer

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin