My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Friday, October 23, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST



JALAN 2X BLOG TADI TERJUMPA CONTEST INVITATION DR UMI DANISH.
Bile tgok contest ni jerk, ku terus tingat gambo darwisya yg boleh dikatakan agak lucu. cari punye cari...inilaaa antara gambo darwisya yg kukire agak lucu jugak dan spontan...


nama: nur darwisya damia bt roslan
umur: 2 months ++


gambo diambil secara spontan jerk...x sangka plak jadi sebegini rupa...ia seolah2x anak dara sy sedang membuat lagak ultromen taro...hehehhe.. bile tiapkli tgok pic ni mcm nak tergelak je rase...klu pic ni korg rase x lucu, abaikan saje yerk..tp bg sy ianye unik. baby girl wat aksi ultromen taro..hehehhe


ok. contest ni ade beberapa penaja antaranye ialah 
-http://www.babyumishop.blogspot.com = blog ni ade jual barangn baby n mommy spt CD,CD stacker. adiah stacker contest ni ditaja oleh blog inilaa..utk ibu bersalin, ade jual set lepas bersalin dan blog ini juga ade sediakan perkhidmatan mendapat brg secara main kutu.
-http://www.hidupharmoni.blogspot.com/ =penaja kedua pula adalah blog boutiqeu n beauty centre. ia lebih kpd menjual pakaian wanita dan kanak2x. ia juga ade menjual produk ECPI.
-http://www.momsandbabyshop.blogspot.com = blog ini juga menjual brg momt n baby jugak. tp ia lebih kepada cloth diaper n jus matte 5 dan beberapa susu berkhasiat yg lain

so, kepada sesape yg berminat , contest ni berkahir pd 13 nov 2009 jam 12 tghari) . bolehlah kunjung ke blog penganjur di ---> http://umidanishku.blogspot.com/ 
dan juga sponsor2x contest umidanish spt :
Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)

syarat dn butir penyertaan:

BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari
Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari
IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker


Sponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:


- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda ~done
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini ~done
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda ~done
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish. ~done
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)  ~done

- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.
- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.



Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.
Selamat Bercontest..



Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

MaMaSiTi said...

salam ziarah blog walking.. good luck for the contest.. ;)..

KizZ said...

Hye...comelnya itu baby..
semoga menang lah yah..

btw,
Jemput2 berehat di Kiz Garden,pelbagai info besh untuk anda,klu suke folo pastu gtau membe k.Klau xske?

www.kizgarden.blogspot.com

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin