My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Thursday, October 22, 2009

"Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique"



utk kesekian kalinye mama darwisya mmg sah dah gile meroyan join contest n give away...heheheh
ini ade lagi satu contest yg dianjurkan oleh D'nur boutique . tarikh tutup penyertaan adalah pd
30 Oct 09

syarat2xnye adalah:

1) Terbuka kepada kesemua pengunjung secara langsung & tak langsung, mengikuti, terjumpa atau terbaca blog saya ini ............ ( Pelanggan D'Nur Boutique satu bonus )
2) pastu link kan blog D'Nur Boutique kt bloglist korang... done
3) mesti join followers D'Nur Boutique done
4) Copy logo contest & letakkan kat sidebar blog korang bersama link D'Nur Boutique... done
5) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk
"Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique".... done
(tajuk nie jer yg diterima k)

6) letakkan gambo yang nak dipertandingkan. done
7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry nie and emailkan nama penuh, alamat, no tpn, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue....senang jer kan... done

****************************************************
Kategori 2 ( terbuka )
1. Terbuka kepada kesemua pengunjung secara langsung & tak langsung, mengikuti, terjumpa atau terbaca blog saya ini ............ ( Pelanggan D'Nur Boutique satu bonus )
2) Send gambar yg nak join contest melalui email dnurboutique@yahoo.com dan sertakan nama penuh, alamat, no tpn, email add.
(senang nak send adiah hehhehe ...... )
3) lastly, add Yahoo Massenger kt list u all.......
Bermula Dari 11 Oct - 30 Oct 09
nak tahu hadiah2 nya???.. akan di update kemudian....
(Yang pasti dr Koleksi D'nur Boutique)



di bwh ini adalah photo sy yg hendak dipertaruhkan...anggun ke? boleh la drpd takde ek puan penganjur...



 pic ni mase dinner farewell my college thn 2007
 
ni plak puan yg tersyok sendiri dlm bilik asrama...
ok, kepada sesape yg berminat nak join contest ni, pergi ke blog ini --->
tq




Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

D'Nur Boutique Online said...

akum fizza, nur dh terjah...nur cuma amik satu pic je tau hehehe....semua ok. jgn lupa send email detail yer..

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin