My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Thursday, October 22, 2009

CONTEST "BESDAY GURL BAIK HATI"


 saje tepek gambo sendiri sempena jualan tudung kan...hehehe. ini adalah photo sy semsa katam quran pd mlm majlis perkahwinan sy pd thn lepas

Ini ada satu lagi contest besday give away yg dianjurkan oleh http://ayunicollection.blogspot.com/
Kebetulan ku mmg gile pada koleksi tudung yg cantik2x...so, sesuai sgtla nak masuk contest ni . manalah tau dpt hadiah tudung ke....
ayunicollection ni adalah blog menjual pelbagai jenis tudung yg baru dan terkini...jujurnya baru semalam sy terjumpa blog ayunni ni. kebetulan die ade invite sy utk join contest ni dan baru sy sedar akan kewujudan blogshop ayunni yg cute nih...
lepas dpt tau je ade contest ni, sy tak teragak2x terus review blog ni. bukan saje tgok contest tp juga melihat semua koleksi tudung yg dijualnyer...perkataan ape yg kuar dr mulut sy setelah menjelajah ke blog ayunni ni adalah "WOW!MURAHNYE!!!!!" ehhehehehe...itulah words yg terkeluar...sy tgok blog ni bersama rakan sekerja...rakan sy pon berminat dgn koleksi tudung ayunni especially shawl...cantik2x dan murah2x katanya...
so, sekarang sy dah jumpe blog yg menarik ati sy utk cube membeli belah tudung secara online plak dgn harga yg sgt berpatutan...tahniah puan punye kedai atas kejayaan membina blogshoppe nih yerk...teruskan usaha mbangunkan bisnes online dan jgn give up.
so,kpd sesape yg bminat nak sertai contest ni, singgahlah ke blog ayunni di sini http://ayunicollection.blogspot.com/
sambil join contest sambil cuci mata tgok tudung yg cantik2x dan boleh shopping terus...heheh. cepat2x hantar penyertaan sbb tarikh tutupnye adalah pd 31/10/09
ini adalah syarat yg perlu dipatuhi:

1. Buat 1 je entri ape2 tentang blog AYUNICOLLECTION'S. Lagi afdal sekiranya anda memberi ape2 komen berkenaan blogshop saya. Tak kire le nk komen ape2 pun tntg blogshop sy..Cth , Design produk saya ok ke x ok ke? pastu Harganya mcm mn, mampu dimiliki or not? terpulang pada anda k..ringkas pn xpe...dua tiga patah perkataan pn ok janji menarik..GUNA TAJUK ENTRI DI ATAS K..   ~~done
2. Jadi follower saya. done
3. Terbuka pada sape2 sajer yg singgah kt blog sy.
4. linkkan AYUNICOLLECTION di blog anda. tgalkan email or blog anda di komen sy. (klu tak boleh leave comment email sy pn takpe k noridacun@ymail.com) done
5. Tarikh tutup ialah pada 31/10/09
6. Pemenang akan dimaklumkan selepas tarikh tutup k..
7.Hadiah menarik akan menanti anda k
sElamat MENCUBA..TATA

http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=3450980
Image Hosted by ImageShack.us

3 comments:

noridaramli said...

tq join my contest

Mama Darwisya said...

ok...welcome ayunni!buat contest byk2x tau lepas nih

noridaramli said...

ok kak..insyaallah

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin