My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Friday, February 05, 2010

Me - MyKid Look Alike Contest

myspace glitter graphics
Glitter Graphics


entry melekat sehingga 5  february 2010


jom join mama iris contest...mama darwisya berminat nak join contest ni sbb dah byk yg tegur muke darwisya sebijik macam  muka mamanye ni..ntah btol ke tak...hanya juri yg buat keputusan..

syarat2 penyertaan:

  1. penyertaan terbuka kepada blogger yg ada anak...anak tu mestila berusia antara 0 hingga 12 tahun...~NOTED
  2. bg yg blom jadi follower.....jadi la follower mama_iris. kalau dah...ok la....~DONE
  3. buat 1 entry khas utk contest ini yg mengandungi gambar anda dan anak yg seiras dgn anda..... (kalu boleh dekatkan kedua2 gambar supaya senang utk dilihat keirasan itu) ~DONE
  4. tinggalkan link anda di bahagian comment entry ini... (ini utk track back korang nye link..)~DONE
  5. letakkan banner di sidebar menggunakan gambar ini.. (letakkan link entry ni kat banner tu ye..)~DON E
  6.  tarikh tutup penyertaan adalah pada 5hb Februari 2010....lepas tarikh ni,penyertaan ditutup...dan juri2 mahu menilik satu persatu gambar...
    7. pemenang akan diumumkan pada 14hb Februari 2010.. (tak ada kene mengena dgn valentine's day ye.....aii x sambut..)


    gambo anak sy yg hendak dipertaruhkan adalah:







































nama: nur darwisya damia bt roslan
umur: 5months









Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

mama_iris said...

amboi.banyak nye gambar tp mmg iras dgn mama nye...

semoga berjaya...

---salam dari penganjur---

Mama Darwisya said...

mama iris..saje promot lebih..hiks thanx mama!

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin