My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Friday, March 12, 2010

DARWISYA'S PHOTO SHOOT STUDIO

dah lama dah buat photo shoot ni...b4 raya cina lagi.. tp disebbkan photographernye gi ke australia mase raya cina aritu..so, nak taknak terpakse tggu die balik ke malaysia utk siapkan photo2x cute ni...saje buat utk kenang kenangan..darwisya kan soka bergambar..hehhe..
ku amik pakej murah je ni...tak smpai rm200 pon...tp memadai laaa.atleast ade gak kenagan darwisya buat photo shoot...hhhee
baju ade 3 helai yg ku pilih dr photoraphy shop tu..antaranye baju ladybird,tiger n baby cheongsam..tp yg baju cheongsam tu tak sempat nak snap sbb darwiya dah melalak..huhuh... mmg mood darwisya agak swing mase tu sbb die takot ngan org mase tu..tp alhamdulilah la dpt gak gambo2x ni..mmg dah lama impikan..anak sulung la katakan!!!
yg bju gown pink tu, ku beli utk darwisya kat tesco..heheh..cantik!!

so cute anak mama!!!
this picca ku buat gambo frame gantung kat wall umah..
pening pala sebenarnye nak pilih gambo mana nak jadikan frame..last2x photographer tu suggestkan gambo ni sbb nmpak natural..hehhe
tenkiu for wei jing..he's nice photographer


my heartbeat


skang ni die klu sengih ke gelak ke..mesti nak kuarkan lidah..jelir2x lidah die yg tomei tu..geramnyeee!!
mama pown nak posing gak!!! asalnye nak buat photo utk darwisya je..skali ngan mama2x die skali tumpang sekaki! hahah


my little lady bird!!
cayang die!


anak dara ni terkangkang2..hehhe..


i love u mama!!!! muacchhsss..!

i love u honey bunny mama!!!
muahhhhhhhhhcccsss!!! u r my heartbeat syg!



dua frame ni mama gantung kat umah as a our memories!!!!

thanx wei jing 4 ur nice job!! even it's just a simple photo shoot but i really like it n it's so nice!!











Image Hosted by ImageShack.us

2 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alhai comelnyer Darwisya..suke tgk pic dia cium mama..sooo sweeettt!!! :)

Mama Darwisya said...

thanx lily sudi jenguk ke blog mama darwisya ni..i do it becos i luv my baby..smuanya utk my baby darwisya..she's my heartbeat

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin