My Family Puzzle

ANDA PENGUNJUNG YANG KE

JIKA ANDA ADALAH PENGUNJUNG YANG KE 19,281, SILA EMAIL KE fizza_81@hotmail.com beserta bukti no pengunjung anda. Hadiah misteri menanti!!

I LOVE BREASTFEEDING

I LOVE BREASTFEEDING

Sunday, April 04, 2010

MY FRIEND'S SISTER WEDDING(27 MARCH 2010)

weDDing my kawan punye adik ni dah seminggu berlalu...hari sabtu lepas bertempat di sebuah dewan terkenal di jb iaitu Dewan Jubli Intan bersebelahan dengan bangunan Jotic dan Wisma Johor Bahru..
Errr....sebenarnye ku dulu penah crash ngan abang si pengantin ni..
ala..citer muda mudi dulu...tp skang kami still kawan cam biase...citer lama takmo dikenang2x dah.sebenarnye malas nak citer lelebih sbb takut banjir plak kang blog ni..muahhahahah..
.lagipon ku dah ade kuarga sendiri dah...die je yg tah bile nak kawen...adik pempuan die ni dah langkah bendul la gamaknye.
takpe...fiza tetap doakan abg faez bertemu jodoh gak suatu ari nanti ..insyaallah...cara ckp mcm die baca blog haku je ek..hehhe
sebelum tu nak bgtau...invitation card  di atas ni encik faez ni laa yg mendesign kan nye khas utk adik perempuannye yg tersayang...die mmg pakar dlm design2x ni..maklumlaa..designer la katakan..
jom layan gambo...


haaa..ini plak shima my exschoolmate mase  lower six thn 1999 dulu.. lama gak tak jumpe die even kami sama2x dok area jb..maybe masing2x sibok dgn life memasing...tingat nak jumpe die balik pon sbb kebetulan die ni sedara jauh encik faez kite ni..bile dpt je online card ni thru pesbuk(yg di invite oleh adiknye(pengantin), maka ku trus tingatkan si shima ni lalu trus kitorg plan nak gi sama2x..so, takdela segan sgt aku gi sorang2x..ade gak member..bile dah jumpe si shima ni..tak lain tak bukan mesti dok citer psl si abg pengantin ni a.k.a inche faez ni....ade ke shima ckp  si faez  ni 'pakwe tak jadi' aku? wakakakkak

cantik tak keta pengantin?pengantin dtg dr umah menaiki keta ni..mase kami dtg..kebetulan pasangan pengantin pon baru je dtg nak berarak...so, kami nampakla si faez dr jauh dgn lagak gayanya yg dr dulu tak penah berubah..huhu..lama tak jumpe die sejak 2 thn lepas...last jumpe mase ku kawen thn 2008...die dtg bawak adek die si pengantin nilaaa..
ha..inilah abg(faez) dan adiknye didie(si pengantin) yg hadir mase majlis kahwin ku dulu..abaikan wajah pengantin yerk..huhu
darwisya ngan mama nak interprem kat keta panten
ku soka ngan bear die...so cute mcm wisya

inilah die si pengantin baru didie atau nama sebenarnye fazilah abu bakar
cantik tak adik die ni? depa ni spesies keturunan pakistan 
sebelum tu nak share gambo pengantin mase nikah kat masjid pd hari jumaat 26hb march..ku cilok gambo dr pesbuk dorang...ampon ya didie!!
selamat sudah didie bergelar istri kepad encik elme mahat

pasangan  fresh-from-the-oven hubby n wifey... =)

abg faez bergambo bersama pasangan pengantin..ensem cam dulu abg si didie nih..huhu

didie dan elme di majlis persandingan

mmg grand gile majlis die ..majlis dr AZ Bridal~adik si pengantin keje ngan AZ bridal ni..mau tak dpt diskaun! huhu
tp salute la dgn AZ bridal!!! sgt santek!
 so nice pelamin n tmpt makan beradab
pengantin duduk berdua di atas pelamin ditemani pengapit
potong kek time!!! pengantin naik ke tingkat atas utk potong kek..



balik je dr majlis.. mama n darwisya pon tak hengat nak berposing gak..alang2x dah pakai baju santek banget! hehhhe

mama berangan jadi penyanyi nasid..baju pon ala2x jubah nasid gitu! hehe

pastu snap ngan anak dara ni plak.kire wat cam photo shoot studio le gamaknye..wakakka
konon-kononye laaaa...hehhe
sah..sah ..mama darwisya tengah perasan n berangan mase nih..wakkakaka
jgn gelak naaaa!!

anyway..selamat pengantin baru buat didie n elme..smoga kekal ke hujung nyawa..
dengar2x didie dah selamat balik ke kl menetap dgn suaminye pegawai maybank..smoga bergembira disana..
lepas ni tinggal tunggu faez plak kawen..


Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

MY RESEARCH

SILA ISIKAN SOALAN DI BWH YE MOMMIES SEMUA! TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL. NAK BUAT RESEARCH.tq

Adakah anda seorang yg bergelar mama? jika ya...adakah anda seorang yang fully breastfeed anak anda atau anda memberi minum susu formula? sila jawab..
Jia anda pengepam tegar(expressing breastmilk), pam jenis apa yg anda guna?
Adakah anda pakaikan Cloth Diaper(CD/Cding) kepada anak anda? Ada berapa keping CD yg anda ada skang?
Adakah anda suka bershopping online?Produk apa biasanya anda beli secara online?
Name:
Email Address:

create form

I made this widget at MyFlashFetish.com.

KELUARGA KU

Blog Widget by LinkWithin